hotel Hotel boeken hotelboeken hotelzoeker
Hoteltips Stedentrips Hotels zakelijk

Links

hoteltip© korte vakantie of stedenreis. contact | hotels

De leukste stedenreis citytrips per bus trein, fly en drive, auto of ander vervoer

Stedenreizen citytrips

Stedentrips

Een goedkope stedentrip boekt u eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige stedentrips online

Tui stedentripsFF wegStedentrip SpanjeWTC fly & driveZoWegGaSamenMeer>>>

Meer stedentrips >>

DeJongIntra.nl vakantie mogelijkheden


Stedentrips/Weekend weg – 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra.nl biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig.Travelservice

barcelonareizen.nl, madridreizen.nl, londenreizen.nl en vele andere stedenreizen.

Vaste prijzen en iedere bestemming heeft 3 hotels, naast het reserveren van reis is het reserveren van excursies ook mogelijk.

Wij bieden een groot aanbod aan bestemmingen aan in diverse steden.


Busreizen

De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.


Rondreizen

Genieten van prachtige en bijzondere rondreizen in binnen en buiten Europa. Alles wordt geregeld. Van individuele reizen tot groepsrondreizen.


Zonvakanties – Heerlijk naar de zon in Europa, DeJongIntra.nl biedt diverse bestemmingen aan in o.a. Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus. Alleen de accommodatie is ook mogelijk.


Campings – Heerlijke kampeervakantie in o.a. Spanje en Italië. Er is voor ieder wat wils, van een grote campings met een enorm waterpark tot de kleinere campings waar vooral mensen komen op zoek naar rust.


Verre reizen Strandvakanties maar ook rondreizen naar Afrika, Zuid-Oost Azië en Noord-Amerika. Groepsreizen en individuele reizen, begeleid met een privé chauffeur. Maatwerk is ook geen probleem.


Autovakanties – Gezinsvakanties met eigen vervoer: vakantieparken, pretparken en accommodaties in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer.Wintersport – De belangrijkste Europese skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk, maar ook exclusievere bestemmingen als Noorwegen en Zwitserland. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus.


Vliegvakanties – gezinsvakanties met het vliegtuig: vakantieparken, hotels en appartementen in o.a. Spanje en Italië, maar ook bijzondere bestemmingen als IJsland en Zweden.


Riviercruises – Riviercruises over de mooiste rivieren van Europa. Of u nu op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise of een cruise in het voorjaar, de zomer of het najaar.

Fietsvakanties – Actieve fietsvakanties door bijzondere gebieden en mooie paden. Vele mooie fietsroutes in o.a. Duitsland en Oostenrijk.


Attractieparken – Attractieparken zijn leuk voor jong en oud. Alle bekenden namen komen voorbij.


Treinreizen – Treinreizen niet alleen ideaal voor stedentrips, maar ook om bijvoorbeeld eens een land als Zwitserland te ontdekken.


Dagactie cheap.nl
Vind goedkope vliegtickets bij BudgetAir.nl

aanbod stedentrips met verblijf in karaktervolle hotels in de stad en  steden. Boek je citytrip stedenreis hier, alle stedenreizen busreis kortevakantie onlineboeken hoteltip

stedentrips hoteltip en weekends met verblijf in karaktervolle hotels in het hart van elke stad. Bezoek steden al Praag, Milaan, Brussel, Berlijn, Barcelona, Londen, Parijs, Rome, New York of een van de vele andere wereld steden en boek uw stedenreis per vliegtuig, auto, bustour, trein of anders.