hotel Hotel boeken
Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on Google Bookmarks Share on Stumble Upon Share on Tumblr
hotelboeken hotelzoeker
Hoteltips appartement Stedentrips Hotels zakelijk

Links

hoteltip© korte vakantie of stedenreis. contact | hotels

vakantie-boeken

De leukste stedenreis citytrips per bus trein, fly en drive, auto of ander vervoer

Het grootste aanbod van stedentrips en weekends met verblijf in karaktervolle hotels in het hart van elke stad. Bezoek steden al Praag, Milaan, Brussel, Berlijn, Barcelona, Londen, Parijs, Rome, New York of een van de vele andere wereld steden en boek uw stedenreis per vliegtuig, auto, bustour, trein of anders.

Stedenreizen citytrips

Stedentrips

Een goedkope stedentrip boekt u eenvoudig en snel op TUI.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod voordelige stedentrips online

Tui stedentripsFF wegStedentrip SpanjeVan Nood citytripsWTC fly & driveZoWegGaSamenTix.nl

Meer stedentrips >>

DeJongIntra.nl vakantie mogelijkheden


Stedentrips/Weekend weg – 40+ steden over de hele wereld. Zeer populair om lekker te shoppen en een nieuwe cultuur te leren kennen. DeJongIntra.nl biedt stedentrips aan met verschillende vervoersmogelijkheden: met eigen vervoer, per bus, per boot, per trein en met het vliegtuig.
Busreizen – De mooiste busreizen naar prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland, van een stedentrip naar Rome tot een reis in Amerika. Met comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding geniet men van een zorgeloze vakantie.


Rondreizen – Genieten van prachtige en bijzondere rondreizen in binnen en buiten Europa. Alles wordt geregeld. Van individuele reizen tot groepsrondreizen.


Zonvakanties – Heerlijk naar de zon in Europa, DeJongIntra.nl biedt diverse bestemmingen aan in o.a. Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus. Alleen de accommodatie is ook mogelijk.


Campings – Heerlijke kampeervakantie in o.a. Spanje en Italië. Er is voor ieder wat wils, van een grote campings met een enorm waterpark tot de kleinere campings waar vooral mensen komen op zoek naar rust.


Verre reizen Strandvakanties maar ook rondreizen naar Afrika, Zuid-Oost Azië en Noord-Amerika. Groepsreizen en individuele reizen, begeleid met een privé chauffeur. Maatwerk is ook geen probleem.


Autovakanties – Gezinsvakanties met eigen vervoer: vakantieparken, pretparken en accommodaties in o.a. Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland en meer.


Wintersport – De belangrijkste Europese skigebieden in Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk, maar ook exclusievere bestemmingen als Noorwegen en Zwitserland. Reizen kan met het vliegtuig, met de auto of met de bus.


Vliegvakanties – gezinsvakanties met het vliegtuig: vakantieparken, hotels en appartementen in o.a. Spanje en Italië, maar ook bijzondere bestemmingen als IJsland en Zweden.


Riviercruises – Riviercruises over de mooiste rivieren van Europa. Of u nu op zoek bent naar een korte kerstmarktcruise, een kerstcruise of een cruise in het voorjaar, de zomer of het najaar.

Fietsvakanties – Actieve fietsvakanties door bijzondere gebieden en mooie paden. Vele mooie fietsroutes in o.a. Duitsland en Oostenrijk.


Attractieparken – Attractieparken zijn leuk voor jong en oud. Alle bekenden namen komen voorbij.


Treinreizen – Treinreizen niet alleen ideaal voor stedentrips, maar ook om bijvoorbeeld eens een land als Zwitserland te ontdekken.


Dagactie cheap.nl